Eerste blogpost!

Eerste blogpost!
18 juli 2017 2 Comments Uncategorized Veerle Nijs

Hallo iedereen!

Mijn naam is Veerle Nijs en ik ben de oprichtster van de Boekenjagers. Zelf ben ik al heel mijn leven een boekenfreak en toen ik in de zomer van 2016 las over een Waals initiatief waarbij de verstopplaats van zwerfboeken getoond werd op een Facebookpagina, twijfelde ik niet en startte ik de Vlaamse variant. We zijn ondertussen bijna een jaar verder en hoog tijd voor een officiële site dus!

Regelmatig zal ik bloggen over nieuwtjes, evenementen, Boekenjagerstochten, enz..

Ik hoop dus dat jullie regelmatig een kijkje komen nemen en af en toe comments achterlaten, want feedback vind ik heel belangrijk!

Veel leesplezier allemaal!!
Groetjes,

Veerle.

Tags
About The Author
Leave Comment
 1. 1

  Lena LOOZEN

  Een dikke proficiat aan de makers van deze site!
  Je initiatief groeit, Veerle…prachtig om te zien…vanuit Halle (VB)
  LANG LEVE ‘HET LEZEN’!!!

  Beantwoorden
 2. 1

  guido

  Ben nog niet zolang lid van de boekenjagers maar kende het initiatief van uit het Duitstalig landsgedeelte waar we echte boeken Kapelletje hebben opgemerkt, meestal op een centrale plaats, een box met aan één zijde een glazen wand en daarin meerdere boeken waaraan mensen dan één of twee boeken ontleenden en er tegelijkertijd enkele nieuwe boeken in deponeerden. Een mooi initiatief van jou en prachtig om te aanschouwen hoeveel reactie en navolging je krijgt. Doe zo verder!!!!!!

  Beantwoorden

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php