Eerste blogpost!

Eerste blogpost!
18 juli 2017 No Comments Uncategorized Veerle Nijs

Hallo iedereen!

Mijn naam is Veerle Nijs en ik ben de oprichtster van de Boekenjagers. Zelf ben ik al heel mijn leven een boekenfreak en toen ik in de zomer van 2016 las over een Waals initiatief waarbij de verstopplaats van zwerfboeken getoond werd op een Facebookpagina, twijfelde ik niet en startte ik de Vlaamse variant. We zijn ondertussen bijna een jaar verder en hoog tijd voor een officiële site dus!

Regelmatig zal ik bloggen over nieuwtjes, evenementen, Boekenjagerstochten, enz..

Ik hoop dus dat jullie regelmatig een kijkje komen nemen en af en toe comments achterlaten, want feedback vind ik heel belangrijk!

Veel leesplezier allemaal!!
Groetjes,

Veerle.

Tags
About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php