Ook Dirk Bracke, Adil en Bilall steunen Boekenjagers for life!

Ook Dirk Bracke, Adil en Bilall steunen Boekenjagers for life!
16 oktober 2017 No Comments Uncategorized Veerle Nijs


OK, tijd voor naam nr. 2 in de reeks auteurs die onze actie voor Music for life steunen! Deze keer gaat het om een grote meneer in de wereld van de jeugdboeken: Black, Straks doet het geen pijn meer, Het engelenhuis,.. Inderdaad: meneer DIRK BRACKE!! Op 31/10 stellen hij en Adil & BIlall hun kortfilm #Hashtag voor. Om 15u (vlak na de voorstelling) maken ze alle 3 speciaal voor de Boekenjagers tijd voor een meet & greet, die wij nu mogen veilen voor het goede doel!
Laat je bod achter op deze link! Veel succes!!

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php